Taiwo Michael Awoniyi

Biografie

Taiwo Michael Awoniyi is een 26-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Taiwo Michael speelde was Nottingham Forest - Manchester United op 2024-02-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Taiwo Michael Awoniyi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Taiwo Michael Awoniyi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Taiwo Michael Awoniyi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Taiwo Michael Awoniyi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Taiwo Michael Awoniyi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Taiwo Michael Awoniyi

Bekijk de matchen en statistieken van Taiwo Michael Awoniyi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Taiwo Michael Awoniyi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Taiwo Michael

Achternaam

Awoniyi

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-08-12

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Ilorin

Afkomst

Nigeria

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Taiwo Michael Awoniyi mee voetbalt bij Nigeria, Nottingham Forest, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook