Tafari Lalibela Moore

Biografie

Tafari Lalibela Moore is een 24-jarige voetballer uit Verenigd Koningkrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Tafari Lalibela speelde was Colchester - Macclesfield op 2020-01-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tafari Lalibela Moore in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tafari Lalibela Moore in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tafari Lalibela Moore in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tafari Lalibela Moore een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tafari Lalibela Moore een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tafari Lalibela Moore

Bekijk de matchen en statistieken van Tafari Lalibela Moore. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tafari Lalibela Moore hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tafari Lalibela

Achternaam

Moore

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-07-05

Geboorteland

Verenigd Koningkrijk

Geboorteplaats

London

Nationaliteit

Verenigd Koningkrijk

Lengte

173 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tafari Lalibela Moore mee voetbalt bij Colchester, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook