Tabaré Uruguay Viudez Mora

Biografie

Tabaré Uruguay Viudez Mora is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Tabaré Uruguay speelde was Cerro Largo - Cerro op 2023-07-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tabaré Uruguay Viudez Mora in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tabaré Uruguay Viudez Mora in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tabaré Uruguay Viudez Mora in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tabaré Uruguay Viudez Mora een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tabaré Uruguay Viudez Mora een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tabaré Uruguay Viudez Mora

Bekijk de matchen en statistieken van Tabaré Uruguay Viudez Mora. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tabaré Uruguay Viudez Mora hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tabaré Uruguay

Achternaam

Viudez Mora

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-09-08

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

166 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tabaré Uruguay Viudez Mora mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook