Sultan Hussain Al-Braik

Biografie

Sultan Hussain Al-Braik is een 27-jarige voetballer uit Qatar die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sultan Hussain speelde was Istiqlol - Al-Duhail SC op 2023-09-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sultan Hussain Al-Braik in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sultan Hussain Al-Braik in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sultan Hussain Al-Braik in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sultan Hussain Al-Braik een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sultan Hussain Al-Braik een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sultan Hussain Al-Braik

Bekijk de matchen en statistieken van Sultan Hussain Al-Braik. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sultan Hussain Al-Braik hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sultan Hussain

Achternaam

Al-Braik

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-04-07

Geboorteland

Qatar

Afkomst

Qatar

Lengte

180 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sultan Hussain Al-Braik mee voetbalt bij Al-Duhail SC, Luxembourg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook