Steffen Lie Skålevik

Biografie

Steffen Lie Skålevik is een 29-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Steffen speelde was Sarpsborg 08 FF - Molde op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Steffen Lie Skålevik in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Steffen Lie Skålevik in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Steffen Lie Skålevik in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Steffen Lie Skålevik een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Steffen Lie Skålevik een assist heeft gegeven in de match.

Stats Steffen Lie Skålevik

Bekijk de matchen en statistieken van Steffen Lie Skålevik. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Steffen Lie Skålevik hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Steffen

Achternaam

Lie Skålevik

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-01-31

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Sotra

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Steffen Lie Skålevik mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook