Stefano Vecchia Holmquist

Biografie

Stefano Vecchia Holmquist is een 27-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Stefano speelde was Rosenborg - Haugesund op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Stefano Vecchia Holmquist in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Stefano Vecchia Holmquist in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Stefano Vecchia Holmquist in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Stefano Vecchia Holmquist een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Stefano Vecchia Holmquist een assist heeft gegeven in de match.

Stats Stefano Vecchia Holmquist

Bekijk de matchen en statistieken van Stefano Vecchia Holmquist. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Stefano Vecchia Holmquist hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Stefano

Achternaam

Vecchia Holmquist

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-01-23

Geboorteland

Zweden

Nationaliteit

Zweden

Lengte

182 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Stefano Vecchia Holmquist mee voetbalt bij Rosenborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook