Stefan Daisuke Ishizaki

Biografie

Stefan Daisuke Ishizaki is een 40-jarige voetballer uit Zweden die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Stefan Daisuke speelde was IFK Norrkoping - IF elfsborg op 2019-08-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Stefan Daisuke Ishizaki in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Stefan Daisuke Ishizaki in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Stefan Daisuke Ishizaki in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Stefan Daisuke Ishizaki een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Stefan Daisuke Ishizaki een assist heeft gegeven in de match.

Stats Stefan Daisuke Ishizaki

Bekijk de matchen en statistieken van Stefan Daisuke Ishizaki. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Stefan Daisuke Ishizaki hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Stefan Daisuke

Achternaam

Ishizaki

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1982-05-15

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Stockholm

Nationaliteit

Zweden

Lengte

180 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Stefan Daisuke Ishizaki mee voetbalt bij IF elfsborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook