Soraisham Sandeep Singh

Biografie

Soraisham Sandeep Singh is een 29-jarige voetballer uit India die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Soraisham Sandeep speelde was Kerala Blasters - Goa op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Soraisham Sandeep Singh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Soraisham Sandeep Singh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Soraisham Sandeep Singh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Soraisham Sandeep Singh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Soraisham Sandeep Singh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Soraisham Sandeep Singh

Bekijk de matchen en statistieken van Soraisham Sandeep Singh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Soraisham Sandeep Singh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Soraisham Sandeep

Achternaam

Singh

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-03-01

Geboorteland

India

Afkomst

India

Lengte

179 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Soraisham Sandeep Singh mee voetbalt bij Kerala Blasters, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook