Simon Deli

Biografie

Simon Deli is een 32-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Simon speelde was İstanbulspor - Sivasspor op 2024-05-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Simon Deli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Simon Deli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Simon Deli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Simon Deli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Simon Deli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Simon Deli

Bekijk de matchen en statistieken van Simon Deli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Simon Deli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Simon Deli

Het laatste nieuws gerelateerd aan Simon Deli. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Simon

Achternaam

Deli

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-10-27

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Abidjan

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

192 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Simon Deli mee voetbalt bij Ivory Coast, İstanbulspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook