Silvério Júnio Gonçalves da Silva

Biografie

Silvério Júnio Gonçalves da Silva is een 27-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Silvério Júnio speelde was Penafiel - Moreirense op 2022-11-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Silvério Júnio Gonçalves da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Silvério Júnio Gonçalves da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Silvério Júnio Gonçalves da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Silvério Júnio Gonçalves da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Silvério Júnio Gonçalves da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Silvério Júnio Gonçalves da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Silvério Júnio Gonçalves da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Silvério Júnio Gonçalves da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Silvério Júnio

Achternaam

Gonçalves da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-12-26

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Vila do Conde

Nationaliteit

Portugal

Lengte

186 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Silvério Júnio Gonçalves da Silva mee voetbalt bij Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook