Shinnosuke Hatanaka

Biografie

Shinnosuke Hatanaka is een 26-jarige voetballer uit Japan die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Shinnosuke speelde was Urawa - Yokohama F. Marinos op 2022-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Shinnosuke Hatanaka in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Shinnosuke Hatanaka in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Shinnosuke Hatanaka in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Shinnosuke Hatanaka een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Shinnosuke Hatanaka een assist heeft gegeven in de match.

Stats Shinnosuke Hatanaka

Bekijk de matchen en statistieken van Shinnosuke Hatanaka. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Shinnosuke Hatanaka hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Shinnosuke

Achternaam

Hatanaka

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-08-25

Geboorteland

Japan

Geboorteplaats

Kanagawa

Nationaliteit

Japan

Lengte

184 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Shinnosuke Hatanaka mee voetbalt bij Japan, Yokohama F. Marinos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook