Shahrul bin Mohd Saad

Biografie

Shahrul bin Mohd Saad is een 29-jarige voetballer uit Maleisië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Shahrul speelde was Johor Darul Takzim FC - Borussia Dortmund op 2022-11-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Shahrul bin Mohd Saad in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Shahrul bin Mohd Saad in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Shahrul bin Mohd Saad in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Shahrul bin Mohd Saad een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Shahrul bin Mohd Saad een assist heeft gegeven in de match.

Stats Shahrul bin Mohd Saad

Bekijk de matchen en statistieken van Shahrul bin Mohd Saad. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Shahrul bin Mohd Saad hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Shahrul

Achternaam

bin Mohd Saad

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-07-08

Geboorteland

Maleisië

Nationaliteit

Maleisië

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Shahrul bin Mohd Saad mee voetbalt bij Johor Darul Takzim FC, Malaysia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook