Seyed Mohammadreza Hosseini

Biografie

Seyed Mohammadreza Hosseini is een 34-jarige voetballer uit Iran die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Seyed Mohammadreza speelde was Nassaji Mazandaran - Foolad FC op 2024-06-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Seyed Mohammadreza Hosseini in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Seyed Mohammadreza Hosseini in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Seyed Mohammadreza Hosseini in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Seyed Mohammadreza Hosseini een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Seyed Mohammadreza Hosseini een assist heeft gegeven in de match.

Stats Seyed Mohammadreza Hosseini

Bekijk de matchen en statistieken van Seyed Mohammadreza Hosseini. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Seyed Mohammadreza Hosseini hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Seyed Mohammadreza

Achternaam

Hosseini

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-09-15

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Nurabad

Afkomst

Iran

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Seyed Mohammadreza Hosseini mee voetbalt bij Gol Gohar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook