Serkan Emrecan Terzi

Biografie

Serkan Emrecan Terzi is een 20-jarige voetballer uit Turkije die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Serkan Emrecan speelde was Besiktas - Adana Demirspor op 2024-01-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Serkan Emrecan Terzi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Serkan Emrecan Terzi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Serkan Emrecan Terzi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Serkan Emrecan Terzi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Serkan Emrecan Terzi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Serkan Emrecan Terzi

Bekijk de matchen en statistieken van Serkan Emrecan Terzi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Serkan Emrecan Terzi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Serkan Emrecan

Achternaam

Terzi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2004-01-05

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

İstanbul

Afkomst

Turkije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Serkan Emrecan Terzi mee voetbalt bij Karacabey Belediyespor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook