Serigne Modou Kara Mbodji

Biografie

Serigne Modou Kara Mbodji is een 33-jarige voetballer uit Senegal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Serigne Modou Kara speelde was Al-Sailiya - Padideh Khorasan op 2020-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Serigne Modou Kara Mbodji in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Serigne Modou Kara Mbodji in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Serigne Modou Kara Mbodji in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Serigne Modou Kara Mbodji een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Serigne Modou Kara Mbodji een assist heeft gegeven in de match.

Stats Serigne Modou Kara Mbodji

Bekijk de matchen en statistieken van Serigne Modou Kara Mbodji. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Serigne Modou Kara Mbodji hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Serigne Modou Kara

Achternaam

Mbodji

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-11-11

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Diasse

Nationaliteit

Senegal

Lengte

192 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Serigne Modou Kara Mbodji mee voetbalt bij Senegal, Al-Sailiya, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook