Sergio Sánchez Ortega

Biografie

Sergio Sánchez Ortega is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sergio speelde was Albacete - Ponferradina op 2020-02-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Sánchez Ortega in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Sánchez Ortega in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Sánchez Ortega in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Sánchez Ortega een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Sánchez Ortega een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Sánchez Ortega

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Sánchez Ortega. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Sánchez Ortega hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Sánchez Ortega

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-04-03

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Mataró

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Sánchez Ortega mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook