Sergio Rubén Blanco Soto

Biografie

Sergio Rubén Blanco Soto is een 42-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sergio Rubén speelde was Atletico Torque - Cerro op 2020-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Rubén Blanco Soto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Rubén Blanco Soto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Rubén Blanco Soto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Rubén Blanco Soto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Rubén Blanco Soto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Rubén Blanco Soto

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Rubén Blanco Soto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Rubén Blanco Soto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio Rubén

Achternaam

Blanco Soto

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

42 jaar

Geboortedatum

1981-11-25

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

170 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Rubén Blanco Soto mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook