Sergio Ramos García

Biografie

Sergio Ramos García is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sergio speelde was Sevilla - Cadiz op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Ramos García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Ramos García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Ramos García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Ramos García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Ramos García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Ramos García

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Ramos García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Ramos García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Sergio Ramos García

Het laatste nieuws gerelateerd aan Sergio Ramos García. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Ramos García

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-03-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Camas

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Ramos García mee voetbalt bij Sevilla, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook