Sergio Maestre García

Biografie

Sergio Maestre García is een 33-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Sergio speelde was Albacete - Racing Santander op 2022-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Maestre García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Maestre García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Maestre García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Maestre García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Maestre García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Maestre García

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Maestre García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Maestre García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Maestre García

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-11-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Spanje

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Maestre García mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook