Sergio González Poirrier

Biografie

Sergio González Poirrier is een 32-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sergio speelde was Leganes - Sporting Gijon op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio González Poirrier in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio González Poirrier in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio González Poirrier in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio González Poirrier een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio González Poirrier een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio González Poirrier

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio González Poirrier. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio González Poirrier hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

González Poirrier

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-04-20

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

188 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio González Poirrier mee voetbalt bij Leganes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook