Sergio Escudero Palomo

Biografie

Sergio Escudero Palomo is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sergio speelde was Valladolid - Albacete op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Escudero Palomo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Escudero Palomo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Escudero Palomo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Escudero Palomo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Escudero Palomo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Escudero Palomo

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Escudero Palomo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Escudero Palomo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Escudero Palomo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-09-02

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Valladolid

Afkomst

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Escudero Palomo mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook