Sergio Enrich Ametller

Biografie

Sergio Enrich Ametller is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sergio speelde was Albacete - Zaragoza op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Enrich Ametller in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Enrich Ametller in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Enrich Ametller in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Enrich Ametller een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Enrich Ametller een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Enrich Ametller

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Enrich Ametller. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Enrich Ametller hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Enrich Ametller

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-02-26

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ciutadella

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Enrich Ametller mee voetbalt bij Zaragoza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook