Sergio Akieme Rodríguez

Biografie

Sergio Akieme Rodríguez is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sergio speelde was Stade de Reims - Nice op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Akieme Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Akieme Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Akieme Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Akieme Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Akieme Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Akieme Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Akieme Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Akieme Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Akieme Rodríguez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-12-16

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Akieme Rodríguez mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook