Sergi Arimany Pruenca

Biografie

Sergi Arimany Pruenca is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sergi speelde was PS Kemi Kings - SJK op 2017-10-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergi Arimany Pruenca in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergi Arimany Pruenca in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergi Arimany Pruenca in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergi Arimany Pruenca een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergi Arimany Pruenca een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergi Arimany Pruenca

Bekijk de matchen en statistieken van Sergi Arimany Pruenca. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergi Arimany Pruenca hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sergi

Achternaam

Arimany Pruenca

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-31

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Afkomst

Spanje

Lengte

189 cm

Gewicht

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergi Arimany Pruenca mee voetbalt bij SJK, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook