Serge Sidoine Tchaha Leuko

Biografie

Serge Sidoine Tchaha Leuko is een 28-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Serge Sidoine Tchaha speelde was Cercle Brugge - Waasland-Beveren op 2021-02-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Serge Sidoine Tchaha Leuko in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Serge Sidoine Tchaha Leuko in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Serge Sidoine Tchaha Leuko in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Serge Sidoine Tchaha Leuko een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Serge Sidoine Tchaha Leuko een assist heeft gegeven in de match.

Stats Serge Sidoine Tchaha Leuko

Bekijk de matchen en statistieken van Serge Sidoine Tchaha Leuko. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Serge Sidoine Tchaha Leuko hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Serge Sidoine Tchaha

Achternaam

Leuko

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-08-04

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Douala

Nationaliteit

Kameroen

Lengte

173 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Serge Sidoine Tchaha Leuko mee voetbalt bij Waasland-Beveren, Cameroon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook