Serge Philippe Raux Yao

Biografie

Serge Philippe Raux Yao is een 22-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Serge Philippe speelde was Cercle Brugge - SV Zulte Waregem op 2020-11-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Serge Philippe Raux Yao in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Serge Philippe Raux Yao in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Serge Philippe Raux Yao in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Serge Philippe Raux Yao een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Serge Philippe Raux Yao een assist heeft gegeven in de match.

Stats Serge Philippe Raux Yao

Bekijk de matchen en statistieken van Serge Philippe Raux Yao. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Serge Philippe Raux Yao hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Serge Philippe

Achternaam

Raux Yao

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-05-30

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Pontoise

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

197 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Serge Philippe Raux Yao mee voetbalt bij Cercle Brugge, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook