Sebastián Rincón Lucumí

Biografie

Sebastián Rincón Lucumí is een 28-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sebastián speelde was Barracas Central - Union Santa Fe op 2022-06-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sebastián Rincón Lucumí in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sebastián Rincón Lucumí in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sebastián Rincón Lucumí in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sebastián Rincón Lucumí een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sebastián Rincón Lucumí een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sebastián Rincón Lucumí

Bekijk de matchen en statistieken van Sebastián Rincón Lucumí. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sebastián Rincón Lucumí hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sebastián

Achternaam

Rincón Lucumí

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-01-14

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cali

Nationaliteit

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sebastián Rincón Lucumí mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook