Sebastián Herrera Cardona

Biografie

Sebastián Herrera Cardona is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sebastián speelde was Borac Banja Luka - Egnatia Rrogozhinë op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sebastián Herrera Cardona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sebastián Herrera Cardona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sebastián Herrera Cardona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sebastián Herrera Cardona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sebastián Herrera Cardona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sebastián Herrera Cardona

Bekijk de matchen en statistieken van Sebastián Herrera Cardona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sebastián Herrera Cardona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sebastián

Achternaam

Herrera Cardona

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-01-23

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bello

Afkomst

Colombia

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sebastián Herrera Cardona mee voetbalt bij Borac Banja Luka, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook