Sebastián Bruno Fernández Miglierina

Biografie

Sebastián Bruno Fernández Miglierina is een 39-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sebastián Bruno speelde was Club Nacional - Danubio op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sebastián Bruno Fernández Miglierina in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sebastián Bruno Fernández Miglierina in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sebastián Bruno Fernández Miglierina in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sebastián Bruno Fernández Miglierina een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sebastián Bruno Fernández Miglierina een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sebastián Bruno Fernández Miglierina

Bekijk de matchen en statistieken van Sebastián Bruno Fernández Miglierina. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sebastián Bruno Fernández Miglierina hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sebastián Bruno

Achternaam

Fernández Miglierina

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1985-05-23

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

167 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sebastián Bruno Fernández Miglierina mee voetbalt bij Danubio, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook