Saúl Ñíguez Esclapez

Biografie

Saúl Ñíguez Esclapez is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Saúl speelde was Atletico Madrid - Girona op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saúl Ñíguez Esclapez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saúl Ñíguez Esclapez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saúl Ñíguez Esclapez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saúl Ñíguez Esclapez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saúl Ñíguez Esclapez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saúl Ñíguez Esclapez

Bekijk de matchen en statistieken van Saúl Ñíguez Esclapez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saúl Ñíguez Esclapez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saúl

Achternaam

Ñíguez Esclapez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-11-21

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Elche

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Saúl Ñíguez Esclapez mee voetbalt bij Atletico Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook