Saúl Alejandro Guarirapa Briceño

Biografie

Saúl Alejandro Guarirapa Briceño is een 21-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Saúl Alejandro speelde was PFC Sochi - FK Crvena Zvezda op 2024-07-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saúl Alejandro Guarirapa Briceño in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saúl Alejandro Guarirapa Briceño in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saúl Alejandro Guarirapa Briceño in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saúl Alejandro Guarirapa Briceño een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saúl Alejandro Guarirapa Briceño een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saúl Alejandro Guarirapa Briceño

Bekijk de matchen en statistieken van Saúl Alejandro Guarirapa Briceño. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saúl Alejandro Guarirapa Briceño hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saúl Alejandro

Achternaam

Guarirapa Briceño

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-10-18

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Puerto La Cruz

Afkomst

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Saúl Alejandro Guarirapa Briceño mee voetbalt bij Caracas FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook