Saturday Keigo Erimuya

Biografie

Saturday Keigo Erimuya is een 26-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Saturday Keigo speelde was Girona - Cadiz op 2021-01-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saturday Keigo Erimuya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saturday Keigo Erimuya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saturday Keigo Erimuya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saturday Keigo Erimuya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saturday Keigo Erimuya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saturday Keigo Erimuya

Bekijk de matchen en statistieken van Saturday Keigo Erimuya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saturday Keigo Erimuya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saturday Keigo

Achternaam

Erimuya

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-01-10

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Benin City

Afkomst

Nigeria

Lengte

190 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Saturday Keigo Erimuya mee voetbalt bij Cadiz, Nigeria U23, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook