Saša Aleksander Živec

Biografie

Saša Aleksander Živec is een 31-jarige voetballer uit Slovenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Saša Aleksander speelde was Legia Warszawa - Zaglebie Lubin op 2021-12-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saša Aleksander Živec in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saša Aleksander Živec in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saša Aleksander Živec in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saša Aleksander Živec een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saša Aleksander Živec een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saša Aleksander Živec

Bekijk de matchen en statistieken van Saša Aleksander Živec. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saša Aleksander Živec hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saša Aleksander

Achternaam

Živec

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-04-02

Geboorteland

Slovenië

Nationaliteit

Slovenië

Lengte

170 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Saša Aleksander Živec mee voetbalt bij Slovenia, Zaglebie Lubin, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook