Santiago Roa Reyes

Biografie

Santiago Roa Reyes is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Santiago speelde was Patriotas - Independiente Medellin op 2024-04-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Roa Reyes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Roa Reyes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Roa Reyes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Roa Reyes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Roa Reyes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Roa Reyes

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Roa Reyes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Roa Reyes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago

Achternaam

Roa Reyes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-10-04

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bogotá

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Roa Reyes mee voetbalt bij Once Caldas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook