Santiago Orozco Fernández

Biografie

Santiago Orozco Fernández is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Santiago speelde was Alianza Petrolera - Deportivo Pereira op 2023-11-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Orozco Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Orozco Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Orozco Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Orozco Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Orozco Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Orozco Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Orozco Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Orozco Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago

Achternaam

Orozco Fernández

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-03-16

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Orozco Fernández mee voetbalt bij Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook