Santiago Marcel Pérez

Biografie

Santiago Marcel Pérez is een 21-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Santiago speelde was Cerro Largo - Fenix op 2023-07-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Marcel Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Marcel Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Marcel Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Marcel Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Marcel Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Marcel Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Marcel Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Marcel Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago

Achternaam

Marcel Pérez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-03-17

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

San José de Mayo

Afkomst

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Marcel Pérez mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook