Santiago Corbo Fariello

Biografie

Santiago Corbo Fariello is een 21-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Santiago speelde was Liverpool Montevideo - Boston River op 2023-11-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Corbo Fariello in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Corbo Fariello in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Corbo Fariello in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Corbo Fariello een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Corbo Fariello een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Corbo Fariello

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Corbo Fariello. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Corbo Fariello hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago

Achternaam

Corbo Fariello

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-06-29

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Corbo Fariello mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook