Santiago Brunelli Llorca

Biografie

Santiago Brunelli Llorca is een 25-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Santiago speelde was Liverpool Montevideo - CA River Plate op 2023-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Brunelli Llorca in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Brunelli Llorca in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Brunelli Llorca in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Brunelli Llorca een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Brunelli Llorca een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Brunelli Llorca

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Brunelli Llorca. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Brunelli Llorca hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago

Achternaam

Brunelli Llorca

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-05-15

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

190 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Brunelli Llorca mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook