Sander van de Streek

Biografie

Sander van de Streek is een 30-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Sander speelde was Antalyaspor - İstanbulspor op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sander van de Streek in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sander van de Streek in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sander van de Streek in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sander van de Streek een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sander van de Streek een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sander van de Streek

Bekijk de matchen en statistieken van Sander van de Streek. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sander van de Streek hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sander

Achternaam

van de Streek

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-03-24

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Barneveld

Afkomst

Nederland

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sander van de Streek mee voetbalt bij Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook