Salomon Armand Magloire Kalou

Biografie

Salomon Armand Magloire Kalou is een 38-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Salomon Armand Magloire speelde was Al Merreikh - Arta / SIHD op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Salomon Armand Magloire Kalou in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Salomon Armand Magloire Kalou in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Salomon Armand Magloire Kalou in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Salomon Armand Magloire Kalou een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Salomon Armand Magloire Kalou een assist heeft gegeven in de match.

Stats Salomon Armand Magloire Kalou

Bekijk de matchen en statistieken van Salomon Armand Magloire Kalou. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Salomon Armand Magloire Kalou hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Salomon Armand Magloire

Achternaam

Kalou

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-08-05

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Oumé

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

184 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Salomon Armand Magloire Kalou mee voetbalt bij Ivory Coast, Arta / SIHD, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook