Saimon José Ramírez Marín

Biografie

Saimon José Ramírez Marín is een 22-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Saimon José speelde was Rayo Zuliano - Atletico Paranaense op 2024-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Saimon José Ramírez Marín in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Saimon José Ramírez Marín in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Saimon José Ramírez Marín in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Saimon José Ramírez Marín een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Saimon José Ramírez Marín een assist heeft gegeven in de match.

Stats Saimon José Ramírez Marín

Bekijk de matchen en statistieken van Saimon José Ramírez Marín. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Saimon José Ramírez Marín hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Saimon José

Achternaam

Ramírez Marín

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-01-13

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracaibo

Afkomst

Venezuela

Lengte

172 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Saimon José Ramírez Marín mee voetbalt bij Rayo Zuliano, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook