Sai van Wermeskerken

Biografie

Sai van Wermeskerken is een 30-jarige voetballer uit Japan die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sai speelde was Kawasaki Frontale - Cerezo Osaka op 2024-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sai van Wermeskerken in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sai van Wermeskerken in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sai van Wermeskerken in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sai van Wermeskerken een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sai van Wermeskerken een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sai van Wermeskerken

Bekijk de matchen en statistieken van Sai van Wermeskerken. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sai van Wermeskerken hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sai

Achternaam

van Wermeskerken

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-06-28

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Maastricht

Afkomst

Japan

Lengte

178 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sai van Wermeskerken mee voetbalt bij Cambuur, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook