Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz

Biografie

Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Rwan Philipe speelde was Ludogorets - Dinamo Batumi op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz

Bekijk de matchen en statistieken van Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rwan Philipe

Achternaam

Rodrigues de Souza Cruz

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-05-20

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rwan Philipe Rodrigues de Souza Cruz mee voetbalt bij Ludogorets, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook