Ruud Vormer

Biografie

Ruud Vormer is een 35-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ruud speelde was SV Zulte Waregem - Patro Eisden Maasmechelen op 2024-04-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ruud Vormer in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ruud Vormer in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ruud Vormer in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ruud Vormer een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ruud Vormer een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ruud Vormer

Bekijk de matchen en statistieken van Ruud Vormer. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ruud Vormer hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Ruud Vormer

Het laatste nieuws gerelateerd aan Ruud Vormer. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Ruud

Achternaam

Vormer

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-05-11

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Hoorn

Afkomst

Nederland

Lengte

178 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ruud Vormer mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, Netherlands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook