Rúnar Alex Rúnarsson

Biografie

Rúnar Alex Rúnarsson is een 29-jarige voetballer uit IJsland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Rúnar Alex speelde was Cardiff - Birmingham op 2023-12-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rúnar Alex Rúnarsson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rúnar Alex Rúnarsson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rúnar Alex Rúnarsson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rúnar Alex Rúnarsson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rúnar Alex Rúnarsson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rúnar Alex Rúnarsson

Bekijk de matchen en statistieken van Rúnar Alex Rúnarsson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rúnar Alex Rúnarsson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rúnar Alex

Achternaam

Rúnarsson

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-02-18

Geboorteland

IJsland

Afkomst

IJsland

Lengte

186 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rúnar Alex Rúnarsson mee voetbalt bij Iceland, Cardiff, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook