Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto

Biografie

Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto is een 31-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rui Pedro speelde was Felgueiras 1932 - Arouca op 2023-10-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto

Bekijk de matchen en statistieken van Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rui Pedro

Achternaam

Ribeiro Sousa Peixoto

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-09-06

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Fafe

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rui Pedro Ribeiro Sousa Peixoto mee voetbalt bij Felgueiras 1932, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook