Ruben Rafael De Melo Silva Pinto

Biografie

Ruben Rafael De Melo Silva Pinto is een 29-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ruben Rafael speelde was MTK Budapest - Videoton FC op 2021-04-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ruben Rafael De Melo Silva Pinto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ruben Rafael De Melo Silva Pinto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ruben Rafael De Melo Silva Pinto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ruben Rafael De Melo Silva Pinto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ruben Rafael De Melo Silva Pinto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ruben Rafael De Melo Silva Pinto

Bekijk de matchen en statistieken van Ruben Rafael De Melo Silva Pinto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ruben Rafael De Melo Silva Pinto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ruben Rafael

Achternaam

De Melo Silva Pinto

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-04-24

Geboorteland

Portugal

Nationaliteit

Portugal

Lengte

181 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ruben Rafael De Melo Silva Pinto mee voetbalt bij Videoton FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook