Rúben Diogo Francisco Freitas

Biografie

Rúben Diogo Francisco Freitas is een 31-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rúben Diogo speelde was Penafiel - AVS op 2024-03-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rúben Diogo Francisco Freitas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rúben Diogo Francisco Freitas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rúben Diogo Francisco Freitas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rúben Diogo Francisco Freitas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rúben Diogo Francisco Freitas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rúben Diogo Francisco Freitas

Bekijk de matchen en statistieken van Rúben Diogo Francisco Freitas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rúben Diogo Francisco Freitas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rúben Diogo

Achternaam

Francisco Freitas

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-01-02

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Odivelas

Afkomst

Portugal

Lengte

175 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rúben Diogo Francisco Freitas mee voetbalt bij Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook