Rubén Bover Izquierdo

Biografie

Rubén Bover Izquierdo is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rubén speelde was FC Andorra - Burgos op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rubén Bover Izquierdo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rubén Bover Izquierdo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rubén Bover Izquierdo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rubén Bover Izquierdo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rubén Bover Izquierdo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rubén Bover Izquierdo

Bekijk de matchen en statistieken van Rubén Bover Izquierdo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rubén Bover Izquierdo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rubén

Achternaam

Bover Izquierdo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-06-24

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Mallorca

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rubén Bover Izquierdo mee voetbalt bij FC Andorra, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook