Royscer Rafael Colpa Bolaño

Biografie

Royscer Rafael Colpa Bolaño is een 28-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Royscer Rafael speelde was Alianza Petrolera - Deportivo Pereira op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Royscer Rafael Colpa Bolaño in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Royscer Rafael Colpa Bolaño in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Royscer Rafael Colpa Bolaño in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Royscer Rafael Colpa Bolaño een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Royscer Rafael Colpa Bolaño een assist heeft gegeven in de match.

Stats Royscer Rafael Colpa Bolaño

Bekijk de matchen en statistieken van Royscer Rafael Colpa Bolaño. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Royscer Rafael Colpa Bolaño hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Royscer Rafael

Achternaam

Colpa Bolaño

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-05-23

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santa Marta

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Royscer Rafael Colpa Bolaño mee voetbalt bij Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook